RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: AP/Scanpix)

Ny bombetrussel mot fly

Sist oppdatert:
Et American Airline-fly fra Manchester til Chicago ble fredag omdirigert på grunn av bombetrussel.

Da flyet landet på Bangor internasjonale flyplass i Maine i USA, ble det gjennomsøkt av bombehunder og sikkerhetspersonell. Det ble også gjennomført avhør av flere av passasjerene. Det er ikke rapportert funn av eksplosiver.

Flyet hadde 167 passasjerer og et mannskap på 11. Det landet trygt i Maine og passasjererne måtte forlate flyet. Ifølge amerikanske myndigheter var det en trussel mot flyet mens det var i luften over Atlanteren, som gjorde at det ble omdirigert.

Tidligere på fredag ble også et annet fly omdirigert på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. Da ble et fly fra US Airways fra Nord Caroline omdirigert til Oklahoma City da en passasjer kom i konflikt med kabinpersonalet.

I Houston ble en mann stoppet da da bombehunder markerte på en reisende fra Buenos Aires. Mannen hadde sannsynligvis plukket med seg dynamitt under en gruvetur og pakket det i bagasjen. Flyet tok av i retning Newark uten mannen og hans bagasje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere