RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny runde med Knutby-sirkus

Sist oppdatert:
STOCKHOLM/OSLO (TV 2 Nettavisen): Det er duket for en ny runde rettssirkus når andre del av Knutby-saken starter i Svea Hovrätt i dag.

Begge parter har anket dommen etter at Helge Fossmo 30. juli ble dømt til livsvarig fengsel for oppfordring til drap på sin kone Alexandra og naboen Daniel Linde. Han ble frifunnet for drap på sin første hustru, Helene Fossmo, som ble funnet død i parets hjem i desember 1999.

Helge Fossmo, og barnepiken Sara Svensson må på nytt forsvare seg mot påtalemyndighetens anklager om drap og drapsforsøk.

Svensson har under hele etterforskningen samarbeidet med politiet og var godt fornøyd da tingretten dømte henne til tvungen psykiatrisk behandling i stedet for livsvarig fengsel, som var aktors påstand.

Ifølge NTB er det rekordstor medieinteresse for ankesaken. Og det til tross for at de fleste detaljer rundt menigheten i Knutby allerede er kjent.

Klokken 09.30 starter ankesaken med innledningsforedrag fra aktor Elin Blank, Fossmos forsvarer Ola Nordström og Sara Svenssons forsvarer Christer Söderberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere