RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sex-skandale ryster hockey-Sverige

Sist oppdatert:
Sverige har knapt lagt sex-skandalen under Sweden Hockey Games bak seg før de blir rammet av en ny. Les den rystende historien her.

Saken om Andreas Lilja, Kristian Huselius og Henrik Tallinders seksuelle omgang med en 22 år gammel kvinne under Sweden Hockey Games har fått ishockey-Sverige ut av fatning. Nå, bare noen dager etter skandalen, kommer en ny fram i dagen. Også den fant sted under Sweden Hockey Games, for noen år siden.

Voldtekt
En nå 28 år gammel kvinne forteller til Aftonbladet at hun en sen februarnatt fulgte med en spiller fra Tre Kronor, samt en venn av ham, til et hotellrom i Stockholm. På hotellrommet svartnet det for kvinnen, men hun våknet av at ishockeyspilleren og vennen hadde sex med henne.

- Jeg bare gråt og gråt, men de fortsatte, sier kvinnen.

Hun orket ikke politianmelde episoden. Kvinnen har delt opplevelsen med sine nærmeste venner, men etter sex-skandalen med Lilja, Huselius og Tallinder, har følelsene og minnene rammet henne påny.

- Jeg forteller dette fordi det skjer igjen. At det gjør det, synes jeg er for jævlig. Det handler ikke om å henge ut noen, men dette er ikke måten man oppfører seg på. Jeg tjener egentlig ingenting på å fortelle, sier hun.

Kvinnens versjon
Her er kvinnenes egen versjon av det som skjedde:

"Jeg og en venninne var ute på en bar i Stockholm. Vi traff en hockeyspiller og begynte å feste med ham og hans selskap. Jeg ble beruset, det er klart. Kvelden gikk, og da baren stengte, skulle vi reise derfra. Jeg blir aldri med på nachspiel, men de sa ”nei, nei, bli med oss til hotellet”. De sa at mine venner skulle komme etter.

Min venninne og de andre fikk ikke tak i noen drosje, så jeg sa at de måtte få kjøre med oss, men da sa spilleren at nei, de tar en egen drosje. Deretter dro vi til hotellet.

Vi sitter der og venter på hotellrommet, men min venninne kommer ikke. Etter det blir det helt svart. Jeg husker ingenting, men jeg våkner av at de har sex med meg, at de bytter på begge to, og sier at ”nå kan du ta henne”. De mer eller mindre kaster meg fram og tilbake."

Undersøkt på sykehus
Kvinnen ble undersøkt av lege i etterkant av episoden, og funnene på sykehuset samsvarer med det hun forteller.

"Jeg ligger bare der og gråter. Jeg gråter og gråter. Jeg fortsetter å gråte, og senere blir alt svart igjen."

Hun aner ikke hvor lenge det pågikk. Morgenen etter våkner hun og lurer på hva som har skejdd. Hun er helt naken, og klærne hennes ligger strødd utover i rommet. Hockeyspilleren ser på henne og sier, ifølge kvinnen: ”Dette må ikke komme ut til noen. Du må gå nå, for jeg skal på trening. Her har du penger til drosje”.

Deretter forlot hun hotellet. Senere samme dag, etter samråd med sin venninne, dro kvinnen til Karolinska sjukhuset og gjennomgikk en omfattende undersøkelse. Under besøket ble hun rådet til å politianmelde det som skjedde, men hun orket ikke mentalt.

Glemmer aldri
- Det var mange som ville at jeg skulle politianmelde det, men jeg følte først og fremst at jeg ikke hadde lyst til å sette meg i den situasjonen å fornedre meg selv igjen. Jeg visste også at det ville være ord mot ord. Ingen ville tro meg.

Hun har møtt hockeyspilleren senere. Hun er sikker på at han har kjent henne igjen.

- Man kan aldri glemme en sånn sak, men man kan gå videre, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere