Nye avhør av pastoren og elskerinnen

Svensk politi skal mandag avhøre alle de tre som er pågrepet i forbindelse med drapssaken i Knutby.

Etterforskerne innvilget seg i helgen fri etter en intensiv uke i arbeidet med å oppklare drapet på 23 år gamle Alexandra Fossmo og drapsforsøket på Daniel Linde.

Mandag fortsetter arbeidet for fullt. Det betyr at pastor Helge Fossmo, Sara Svensson og Anette Linde må møte i politiavhør. Det opplyser pressetalsmann Christer Nordström hos politiet i Uppsala til NTB.

Sentralt i etterforskningen står søk etter drapsvåpenet. 26 år gamle Sara Svensson, som tidligere var barnevakt hos ekteparet Fossmo, har fortalt politiet at hun skjøt Daniel Linde og Alexandra Fossmo med en revolver av kaliber. 38. Hun har fortalt at hun kastet pistolen fra Ölandsbroen.

-Kystvakta skal bistå i letingen etter våpenet. Det begynner når værforholdene tillater det, sier Christer Nordström til NTB.

Fredag ble pastor Helge Fossmo varetektsfengslet for to uker, mistenkt for medvirkning til drapet på sin kone. Politiet har gjennomført over 100 avhør i saken, og vil fortsette med å kartlegge sex-, kjærlighets- og familieforhold mellom medlemmene i pinsemenigheten alle de involverte tilhører.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.