RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt Dutroux-offer vitner

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tirsdag vitner den andre av de to jentene som overlevde fangenskapet i kjelleren til Marc Dutroux.

Laetitia Delhez var 14 år da hun ble bortført av Dutroux i 1996. Vitnemålet kommer dagen etter at Sabine Dardenne fortalte om sine redselsopplevelser i fangehullet under huset til belgieren, melder BBC.

Laetitia Delhez ble holdt seks dager i fangehullet til Dutroux før hun og Sabine Dardenne ble funnet. Da hadde Dardenne vært innesperret i 80 dager. I retten mandag fortalte Dardenne at hun hadde sagt til Marc Dutroux at hun var ensom. Men hun hadde aldri drømt om at Dutroux ville bortføre enda ei jente.

Begge jentene ble reddet da Dutroux viste politiet fangehullet etter at han var blitt arrestert i 1996. Dutroux har innrømmet bortføringer og voldtekter, men nekter for at han hadde noe med drapene å gjøre.

Dutroux, eks-kona og to andre er tiltalt for en serie bortføringer, voldtekter og drap av unge jenter på 1990-tallet. De to åtteåringene Melissa Russo og Julie Lejeune døde i fangenskap, mens tenåringene An Marchal og Eefje Lambrecks ble myrdet. Dutroux hevder de medtiltalte sto bak drapene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere