RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt «zombieangrep» i USA

Foto: Waco Police Department
Sist oppdatert:
Kvalte og spiste familiehunden.

Politiet i Waco i Texas pågrep en 22 år gammel mann mandag etter at han angivelig spiste hunden sin.

Hendelsen blir omtalt som et zombielignende angrep av amerikanske medier.

Fortvilte familiemedlemmer tilkalte politiet 14. juni og sa at 22-åringen gikk til angrep på dem, jaget naboen og bjeffet og knurret som en hund.

Angrep familiehunden
Deretter skal 22-åringen ha gått til angrep på familiehunden. Først skal han ha slått og kvalt hunden, og deretter begynt å spise den, melder ABC News.

22-åringen skal ha fått en utagerende reaksjon etter å ha fått i seg et nytt syntetisk gatedop som har kommet på det amerikanske markedet.

Hendelsen føyer seg inn i rekken av flere tilfeller der amerikanere har hatt en bisarr og voldelig oppførsel etter å ha inntatt syntetiske, narkotiske stoffer.

22-åringen skal ha inntatt gatedopet K2, mens andre såkalte zombieangrep knyttes til det syntetiske dopet «Cloud Nine».

Ifølge politiet rammer det syntetiske dopet, Cloud Nine, sentralnervesystemet og forårsaker paranoia, sterke hallusinasjoner og utløser en uberegnelig og voldelig oppførsel.

Flere «zombieangrep»
Amerikanske medier begynte å skrive om såkalte zombieangrep da en 31 år gammel mann begynte å tygge på ansiktet til en hjemløs mann på et fortau i Miami midt på dagen. Episoden skjedde i forrige måned. Angrepsmannen, som skal ha vært høy på det nye dopet Cloud Nine, ble skutt og drept av politiet på stedet.

Kort tid etter skjedde det et nytt, bisart tilfelle som også ble knyttet til det nye gatedopet.

En 21 år gammel mann ble pågrepet av politiet da han tok seg inn på en Miami-restaurant og oppførte seg truende.

I patruljebilen på vei til politistasjonen dunket han hodet sitt i pleksiglasset mellom førersetet og baksetet, og skrek følgende: - Jeg skal spise dere!

Brummet og gryntet
Senere brummet og gryntet 21-åringen som et dyr, og forsøkte å bite politimannens hånd. Politiet sier at mannen gikk på det nye dopet «Cloud Nine».

Hendelsene førte til at politiet i Miami advarte sine egne tjenestemenn og ba dem være ekstra på vakt mot hjemløse med en utagerende oppførsel.

I Scott i delstaten Louisiana ble det meldt om enda en bisarr hendelse hvor en 43 år gammel mann gikk til angrep på en nabo. 43-åringen er anklaget for å ha bitt naboens ansikt. Også han var høy på Cloud Nine, ifølge vitner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere