RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Obama søker nettguru

Foto: LARRY DOWNING (REUTERS)
Sist oppdatert:
Er du ekspert på sosiale medier, så har president Barack Obama en jobb til deg.

Eksperten det nå søkes etter, vil få ansvaret for både MySpace- og Facebook-sidene til den amerikanske presidenten. Oppdateringene på Twitter må også være på stell. Her er det over 3,3 millioner mennesker som følger meldingene.

Ifølge jobbsøknaden er ikke dette jobben for de som selv liker å bruke arbeidstiden til å oppdatere status eller kommentere bilder. Kandinaten blir advart og må være «klar for å jobbe hardt.»

«Dette er ikke en ni til fem-jobb.»

Den rette personen må være god på organisering og ha et godt kampanjeinstinkt. Meldingene vedkommende skal skrive må i tillegg «ha evnen til å få mennesker til å handle.»

Mye tyder på at det er Obamas ghostwriter, eller ghosttwitrer, som nå slutter i jobben. Dermed trenger Det demokratiske parti i USA en ny person til å bringe presidentens budskap ut på nett, melder Sky News.

Vedkommende vil også få ansvaret for nettsidene til Democratic National Committee (DNC) og organisasjonen som jobber med Obamas agenda lokalt i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere