RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oddstippere tror Mary er gravid

Mary Donaldson bar for første gang Elefantordenen under middagen på Christianborg Slott tirsdag kveld.
Mary Donaldson bar for første gang Elefantordenen under middagen på Christianborg Slott tirsdag kveld. (Scanpix)
Flertallet av danske oddstippere tror Mary Donaldson allerede er gravid, og at det kommende kronprinsparet får sitt første barn innen utgangen av 2004.

55 prosent av de som har satset penger på den danske kongefamilien hos oddsselskapet Unibet, har veddet på at kronprinsessen får sitt første barn i år. Skal det skje, må hun være gravid når hun fredag går opp kirkegulvet.

- Vi er overrasket over dette, men det er åpenbart en mistanke blant dansker generellt at Mary er gravid før bryllupet, sier Unibets danske markedssjef Ole Hetman i en pressemelding fra selskapet.

En annen årsak kan være oddsen på at det skjer. Skulle veddemålet gå inn, betales det 55 kroner for hver krone som er satset. Oddsen for at barnet kommer i 2005 er 1,70, i 2006 2,35.

Hele 70 prosent av spillerne tror parets førstefødte blir en gutt, til en odds på 1,7. Jenteoddsen er 2 blank.

Hos oddselskapet kan man også spille på om dronning Margrethe vil felle en tåre under bryllupet. Tre fjerdedeler av spillerne tror at det vil skje, til en odds på 2,60.

- Vi er litt overrasket over at så mange tror at Dronningen feller en tåre eller to. Man skulle jo tro at Dronningen er for profesjonell til det, men vi ser ikke bort fra at den egentlige årsaken til at folk spiller er den høye oddsen på kongelige tårer, sier Ole Hetman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere