*Nettavisen* Nyheter.

Ofret Elvis-samlingen for kjæresten

Hundrevis av Elvis-effekter gikk under hammeren i Beverly Hills søndag, etter at en kvinne stilte kjæresten overfor et ultimatum.

09.01.06 19:20

Klikk på bildet for å forstørre.

Singelen «You're A Heartbreaker» med Elvis-signatur gikk for 10.000 dollar på auksjonen. Foto: AP/Ric Francis

Den mangeårige Elvis-fantasten Jim Curtin fikk kniven på strupen. «Dropp Elvis-samlingen, eller jeg går fra deg», var budskapet fra kjæresten, ifølge nyhetsbyrået AP. Da hadde han samlet Elvis-effekter i 30 år og fylt huset med 600 esker.

Dermed gikk en rekke samleobjekter etter rockekongen Elvis Presley under hammeren i Beverly Hills i California i USA søndag, på dagen 71 år etter at Elvis' ble født. Tre konsertdresser var blant tingene som skiftet eier, en av dem gikk for 125.000 dollar ifølge Alan Lipkin i auksjonshuset Regency-Superior.

Halsbånd som Elvis ga til kjærester og venner gikk også under hammeren, samt to mansjettknapper han fikk av president Nixon.

Curtins samlemani kom også Elvis selv for øre, og ved flere anledninger møttes de to.

Hva som ble resultatet av auksjonen i dollar blir ikke kjent før tirsdag, men det er anslått to millioner dollar, ifølge AP. Curtins selv svarte ikke på telefonen søndag, ifølge nyhetsbyrået, men forhåpentligvis er ikke forholdet til kjæresten lenger truet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag