Gå til sidens hovedinnhold

OL i oralsex

På en hjemmeside takkes skandinaviske jenter for sin innsats i det høyst uoffisielle «OL i oralsex» på den greske ferieøya Zakynthos.

Bilder fra oralsex-mesterskapet er blitt spredd over internett. Reiseselskapet Apollo reagerer med sjokk over det som er skjedd på den populære feriedestinasjonen.

Flere skandinaviske jenter skal ha deltatt i konkurransen - som gikk ut på å få de mannlige deltakerne til å få utløsning raskest mulig.

- Det er det verste jeg har hørt. Helt utrolig, sier Apollos markedssjef Peter Bertilsson til Expressen.

Stadig flere turistmål arrangerer ville sexpartyer for å trekke gjester. Har du en spesiell historie? Tips TV 2 Nettavisen her

Ubeskyttede sexorgier
Ifølge den svenske avisen skal en rekke svenske jenter ha deltatt på oralsex-konkurransen under en ferietur til øya.

Ifølge Apollos hjemmesider er partybyen Laganas på øya et populært reisemål for unge feriegjester, der det er mange barer og nattklubber.

Det er på to av disse klubbene - Baywatch og Medusa - at ubeskyttede sexorgier har forekommet, ifølge Expressen. Disse klubbene er nå stengt av det greske politiet i kjølvannet av sexavsløringene. Deltakerne risikerer opptil to års fengsel dersom politiet klarer å spore dem opp.

- Vi tar avstand fra dette, og vil vurdere om Laganas er sted vi vil anbefale våre gjester i fremtiden, sier Bertilsson.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto