*Nettavisen* Nyheter.

Overlevde fall fra 15. etasje

En 20-årig brite overlevde i helgen et fall fra 15. etasje i en boligblokk i Auckland i New Zealand.

17.06.13 12:31

Wellington (NTB-AFP): Mannen sies å ha vært usedvanlig heldig. Han er nå innlagt på sykehus med skader i rygg og nakke, indre skader og et brukket håndledd. Tilstanden beskrives som stabil, og han har vært i såpass form at han har kunnet le av det som har skjedd.

Fallet skjedde tidlig søndag morgen idet mannen kom hjem fra en tur på byen og fant ut at han hadde låst seg ute. Han kontaktet naboen i etasjen over og sa at han ville klatre ned til sin egen leilighet fra balkongen hennes.

Naboen Geraldine Bautista forteller at hun lot ham komme inn. Hun sier hun hadde tenkt til å vise ham hvor dumdristig planen hans var, men før hun fikk sukk for seg hadde 20-åringen klatret over balkongkanten for å heise seg selv ned til balkongen under.

– Jeg trodde jeg drømte. Det skjedde så fort, i løpet av sekunder. Jeg rakk ikke en gang å rope etter hjelp, sier Bautista.

En grunn til at det endte såpass bra, er at mannen traff taket på et utbygg, som tok av for noe av fallet. Ambulansepersonell sier likevel at det er svært spesielt at noen overlever etter et fall fra en slik høyde. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.