RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overmannet i pistoldrama

(Illistrasjonsfoto: Scanpix)
Tyrkisk politi pågrep lørdag en mann som er mistenkt for drapet på en familie i Tyskland i forrige uke. Mannen truet med å skyte seg, men ble til slutt arrestert.

Da han skjønte at han var omringet av politi, skjøt 37 år gamle Ali Gobelek i lufta før han rettet pistolen mot sitt eget hode, mens han røkte en sigarett.

En kort stund senere ble han overmannet av politifolk.

Gobelek ble etterlyst etter at politifolk sist mandag fant to menn, to kvinner og en sju år gammel pike stukket i hjel i den sørtyske byen Augsburg. Han sa selv at han var uskyldig, og hevdet at Augsburg-familien ble drept av tyske nynazister.

- Jeg for min del drepte to nynazister i Tyskland. De tok livet av familien min. Jeg er uskyldig. Jeg stjal ikke gull eller penger fra svigermoren min, slik noen beskylder meg for, sa Gobelek ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anatolia.

Politiet er for sin del overbevist om at Gobelek begikk drapene, men tror at motivet kan ha vært sjalusi og ikke pengebegjær. Han ble oppsporet i Adana i det sørlige Tyrkia, der de drepte familiemedlemmene ble begravet fredag.

(NTB-Reuters-AFP)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere