RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pågrep sko-terrorist i Honolulu

Sist oppdatert:
Sikkerhetsvakter ved flyplassen i Honolulu har stanset en firebarnsfar som hadde et ti centimeter langt knivblad gjemt i skosålen.

Randall Rustick (33) var sammen med sin kone og parets fire barn på vei til øya Kauai i Hawaii da røntgenmaskinen ved innenriksterminalen på Honolulu plutselig ga utslag, skriver Aftonbladet.

På skjermen så en av vaktene en liten metallgjenstand i venstre sko, og varslet både ledelsen ved flyplassen og politiet, som bestemte seg for å kikke nærmere på skoene.

Gjemt inne å sålen var det limt fast et knivblad på ti centimeter.

- Vi etterforsker dette akkurat nå, og kan ikke avsløre hva han har oppgitt som grunn til at han hadde knivbladet gjemt, sier Honolulus transportsikkerhetssjef Sidney Hayakawa.

33-åringen ble fraktet til et føderalt fengsel i nærheten av flyplassen, og skulle natt til torsdag avhøres av en domstol.

Hayakawa sier at Rusticks kone har fortalt at familien var på ferie og skulle reise til Kauai for å hilse på slektninger. Transportsikkerhetssjefen sier han ser alvorlig på hendelsen, siden knivbladet var gjemt, noe som åpenbart var gjort med hensikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere