RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palestina vil vokte på sine egne

Sist oppdatert:
Palestinske sikkerhetstyrker vil nå begynne å vokte grensen mellom Israel og Gaza for å hindre nye terroraksjoner mot Israel.

Ordren kommer etter at president Mahmoud Abbas har bedt militante palestinske grupper om å legge ned våpnene. Det sa den øverste lederen for de palestinske sikkerhetsstyrkene onsdag, melder Reuters.

Abbas møtte i natt sikkerhetssjefen og lederne for Hamas i et forsøk på å stoppe urolighetene. Han er nødt til å få stoppet de militante gruppene før Israel går med på våpenhvile.

Våpenhvile var et av spørsmålene vi diskuterte i forbindelse med å stabilisere den palestinske situasjonen. Vi har lyttet til Abu Mazen (Abbas) og vil diskutere dette videre med vår bevegelse, sa talsmann Sami Abu Zuhri i Hamas.

- Begge sider har uttrykt ønske om å opprettholde nasjonal enhet. Videre samtaler vil skje i de nærmeste dagene, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere