RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palin kritiserer Obama

Sist oppdatert:
John McCains visepresidentkandidat, Sarah Palin, kritiserer Barack Obama for manglende erfaring.

Etter at Sarah Palin (44) ble utnevnt som republikaneren John McCains visepresidentkandidat, har hun måttet tåle hard kritikk av amerikanske medier for blant annet manglende erfaring, melder Reuters.

I et utdrag av sin første offisielle tale som visepresidentkandidat benytter hun anledningen til å snu dette mot demokratenes presidentkandidat, Barack Obama.

Les også: Palin er mot sex i skolen

- Ikke virkelig ansvar
Obama begynte sin karriere som organisator i lokalpolitikken, mens Palin var borgermester i den lille byen Wasilla, før hun ble guvernør i Alaska for to år siden.

- Jeg regner med at min jobb som borgermester tilsvarer noe av det samme som Obamas jobb var, bortsett fra at en borgermester har virkelig ansvar, sier Palin i utdraget.

Hun beretter videre om sine ambisjoner.

- Jeg skal ikke til Washington med mål om å tilfredsstille media. Jeg skal dit for å tjene innbyggerne i dette landet, sier visepresidentkandidaten.

Gravid datter
Palin har etter utnevnelsen i forrige uke måttet tåle mye oppmerksomhet. Spesielt etter at det ble kjent at den konservative 44-åringens 17 år gamle datter er gravid. Palin er en sterk motstander av selvbestemt abort, og er i mot sex utenfor ekteskapet.

Datteren skal beholde barnet, og gifte seg meg kjæresten (18).

Les mer: Datteren (17) er gravid

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere