RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pårørende stormet fergekontor

Sist oppdatert:
Hundrevis av fortvilte pårørende stormet mandag kontoret til eierne av dødsferga i Rødehavet. Se video.

Demonstrantene tente på møbler og brente et skilt med selskapslogoen til eierselskapet El Salam Maritime i Safaga, melder AP. Opprørspoliti brukte tåregass for å stoppe demonstrantene.

De fortvilte slektningene brente også et bilde av en av søsterfergene til skipet som sank i Rødehavet før helgen.

Se gratis video her

Omkring 700 er fremdeles savnet etter fergekatastrofen natt til fredag, mens 244 er bekreftet omkommet. Selv om redningsmannskapene trodde håpet var ute, ble det funnet flere overlevende i sjøen søndag.

De pårørende til passasjerere om bord har klaget over manglende informasjon om hvem som omkom og hvem som overlevde forliset.

36 timer i sjøen
Blant de som ble plukket opp av sjøen søndag, var seks år gamle Mohammad Hassan. Han er nå innlagt på sykehus i Hurghada etter å ha ligget mer enn 36 timer i sjøen. Faren hans, moren hans og flere andre familiemedlemmer har trolig mistet livet i ulykken.

Fergen Boccaccio 98 sank i Rødehavet fredag morgen etter at det brøt ut brann om bord. Fergen var på vei fra Saudi-Arabia til Safaga med over 1400 passasjerer om bord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere