RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pastor skutt - familien savnet

Pappa Brian Winkler er funnet drept, og kona Mary Winkler tilstår drapet.
Pappa Brian Winkler er funnet drept, og kona Mary Winkler tilstår drapet. (AP/Tennessee Bureau of Investigations)
Sist oppdatert:
Onsdag ble kirkepastor Matthew Brian Winkler funnet skutt i sitt hjem i Tennessee. Hans kone og tre barn er savnet.

Politiet i Tennessee har gått ut med en landsdekkende etterlysning av familien til pastoren Matthew Brian Winkler som har blitt sporløst borte etter det brutale drapet.

Det var medlemmer av pastorens menighet som onsdag kveld fant pastoren skutt og drept i sitt hjem. Da Winkler ikke kom til kveldsgudstjenesten, reiste noen av menighetens medlemmer hjem til pastoren.

Funnet i senga
Der ble han funnet skutt i sin seng, opplyser politisjef Neal Burkes i Selmer til AP. Talsperson Jennifer Johnson i Tennessee bureau of investigation sier til nyhetsbyrået at det var ingen tegn til at noen hadde tatt seg inn i huset med vold.

Verken 31-åringens kone, Mary Winkler, eller hans tre døtre på ett, seks og åtte år var i huset. Politiet er usikre på om familien har blitt bortført, eller om de har noe med drapet å gjøre.

- Vi er litt usikre, og vi er urolige for sikkerheten til barna, sier politisjef Burks.

- Passet godt inn
Torsdag morgen ble familien etterlyst over hele USA. Ingen av dem er sett i den lille byen Selmer siden tirsdag, da fru Winkler hentet barna på skolen.

- De var virkelig en hyggelig familie. De passet godt inn i lokalsamfunnet, sier tidligere tidligere borgermester Jimmy Whittington til AP. Han kjente pastoren personlig etter å ha samlet inn penger til tornadoofrene sammen med ham.

Byen Selmer har 4.600 innbyggere, og ligger i den vestre delen av staten Tennessee.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere