RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pastoren snakker om Knutby

I kveld kan du se intervjuet med pastor Helge Fossmo som er dømt for drapet på sin kone Alexandra Fossmo i Knutby. - Jeg har vært en gris, sier han.

Dokument 2 viser intervjuet klokken 22.35 mandag kveld.

- Jeg har vært en gris på mange måter, sier Helge Fossmo i intervjuet med svenske TV4 som sendes på TV 2 mandag kveld.

Fossmo snakker om sitt forhold til de mange kvinnene i Knutby-menigheten. Mens han var pastor var han gift med nå avdøde Helen Fossmo og Alexandra Fossmo. Han er dømt for drapet på Alexandra, men ble frikjent for drapet på sin første kone Helen.

Mens han var gift hadde han også forhold til drapsdømte Sara Svensson som skjøt Alexandra Fossmo og Daniel Linde, samt Daniel Lindes kone Anette Linde.

Men selv om Fossmo innrømmer å ha vært en gris, nekter han for at han er en drapsmann. I Dokument 2 forteller Fossmo om det han mener er en syk og sexfiksert menighet. Fossmo mener det delvis er menighetens skyld at Sara Svensson fikk for seg at hun måtte drepe Alexandra Fossmo og Daniel Linde for å bli forsonet med Gud.

I tv-programmet forteller også Åsa Waldau, lederen i Knutby-menigheten og søsteren til Alexandra Fossmo, om sin rolle i menigheten. Kvinnen som tidligere ble omtalt som «Kristi Brud», mener at både Sara Svensson og Knutby-menigheten ble forledet av Helge Fossmo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere