Gå til sidens hovedinnhold

Pastorens elskerinne brøt sammen

Pastor Helge Fossmos elskerinne brøt sammen etter et tre timers langt avhør mandag. Hun nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

- Under avhøret klarte hun å samle krefter og bite tennene sammen, men etterpå gråt hun veldig mye, sier den 26 år gamle kvinnens advokat, Toger Häggquist til Aftonbladet.

Forstår mistanken
Kvinnen er pastorens nabo og skal være hans elskerinne. Hun er, som pastoren, siktet i saken, men også hun nekter straffskyld.

- Delvis har hun vanskelig for å forstå at hun er mistenkt. Samtidig kan hun fornuftsmessig forstå det motivbildet som åklageren har lagt fram. Men jeg synes ikke det har kommet fram noe som styrker påtalemyndighetens mistanker mot henne, sier Häggquist.

26-åringen har i avhør sagt at hun ikke har hatt noen nærmere kontakt med barnepiken, som har sagt at det var hun som drepte pastoren kone. Elskerinnen skal også ha fortalt at hun var en nær bekjent av Fossmos drepte kone.

Pastoren avhøres
Ifølge Aftonbladet er det trolig pastorens tur til å bli avhørt i dag.

Pastoren har tidligere sagt at det er barnepiken som har drept kona, og har påpekt at hun var forelsket i ham. Han nekter derimot for å ha hatt et forhold med henne.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene