RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pedofili-dømte frikjent i Frankrike

Sist oppdatert:
En fransk rett har frikjent seks personer som tidligere er dømt for voldtekt på flere barn.

For kvinnen og mannen som tidligere er dømt for pedofili i tingretten markerte kjennelsen slutten på et fire år langt mareritt. Etter over sju timer med forhandlinger kunngjorde retten sin beslutning: Alle de seks er uskyldige og dermed frikjent for anklagene, melder nyhetsbyrået TT.

Flere av de involverte har sittet fengslet i lange perioder og mistet omsorgen for sine barn.

Da tingrettsforhandlingene ble innledet i fjor vår, sto 17 personer tiltalt, mistenkt for å ha voldtatt og torturert tilsammen 18 barn. Flere av de tiltalte var naboer i det samme områder i Outreau i Nord-Frankrike.

13 av de tiltalte har hele tiden bedyret sin uskyld. Rettssaken tok en helt ny vending da en av de tiltalte erkjente at hun løy da hun pekte ut de medskyldige og at hennes barns vitnemål heller ikke stemte. Hun fortalte at det bare var hun selv og mannen og et nabopar som utnyttet sine egne barn. Det fantes aldri noe pedofilinettverk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere