Gå til sidens hovedinnhold

Piner hunder til døde

I Kina mishandles hunder for så å serveres som mat. Se de sjokkerende bildene.

I små trange bur sitter hundene og venter på å bli avlivet. Under transport kan de ligge stuet sammen uten vann og mat i to dager.

Når tiden er inne, hentes de opp fra burene med store metalltenger, før de slås og sparkes - og deretter flås. Avlivningsmetoden er gjerne svært groteske: Hundene blir slått med kniver og klubber.

Det viser bilder fra en film tatt opp av dyrevernsorganisasjonen One Voice. Her går det tydelig frem hvordan dyrene lider både før og mens de avlives.

Enkelte av hundene er vrir seg i smerte i opptil sju minutter før de er døde, viser videoen.

Se filmen her (ekstern lenke). Nettavisen advarer mot ekstremt sterke bilder.

Infiltrerte
Medlemmer fra One Voice tilbrakte tre uker i Kina, der de levde under skjult identitet, slik at de kunne dokumentere forholdene i industrien.

En av medlemmene forteller at han ble nødt til å spise hundekjøtt, for at ingen skulle mistenke ham.

OL-krav
Det er nå to uker siden at kinesiske myndigheter krevde at alle tiggere og prostituerte skulle fjernes fra gatene. Nå krever myndighetene at restauranter som selger hundekjøtt skal stenges - men kun i sommermånedene.

Grunnen er at det denne sommeren arrangeres OL i Kina, og at dette er noe av det siste de kinesiske myndighetene vil at Kina skal bli forbundet med.

- Selv om restaurantene i Beijing som selger hundekjøtt stenges under de olympiske lekene, kan du fortsatt finne dem et stykke utenfor byen. Mishandlingen av hunder som vi har avdekket, viser hvordan opprydningen før OL bare er en overfladisk og kynisk operasjon. Under ligger sviket av menneskets beste venn på den verst tenkelige måten, forteller en av medlemmene fra organisasjonen.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar