RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pizzabud knyttes til 12 drap

Sist oppdatert:
Pizzabudet Chester Turner soner allerede en dom på åtte års fengsel for voldtekt. Nå risikerer han å aldri slippe ut, etter at ferske DNA-tester knytter ham til en rekke drap.

37-årige Chester Turner kan være en av tidenes verste sexforbrytere i California, med over tolv liv på samvittigheten, skriver Aftonbladet. De tolv drapene skjedde i perioden 1987-98.

Fram til 1998 famlet politiet i blinde, helt til 41-årige Paula Vance ble drept 3. februar det året. En vakt fant hennes halvnakne kropp bak en butikk. Hun var blitt voldtatt og kvalt, og ugjerningen var filmet av et overvåkingskamera.

Politiet kunne ikke identifisere gjerningsmannen ut fra den mørke skyggen på båndet, men etterforskningslederen kunne ikke glemme det brutale drapet. Etter at han i 2001 ble flyttet til en avdeling for uløste saker, gjenopptok han etterforskningen.

Resultatet fra en DNA-test fra Vances kropp ga plutselig to utslag i politiets database. Ett av dem kom fra drapet på Mildred Beasley. Det andre treffet kom fra en voldtekt i mars 2002. Voldtekten hadde skjedd bare et kvartal unna der hvor Vance var drept. Offeret var en 47 år gammel kvinne som solgte sigaretter på gaten.

Kvinnen var blitt angrepet av en mann med en hasjpipe. Han sover i dag en straff på åtte år for voldtekten. Blir han dømt for drapet på Paula Vance, og ytterligere elleve sexdrap han mistenkes for å stå bak, risikerer han fengsel på livstid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere