Pokerturnering utsatt for væpnet ran

Foto: Faksimile (EPT Live)

Pokerturneringen skal ha blitt avbrutt på dramatisk vis.

06.03.10 17:16

Så langt er det ikke kommet noen offisielle meldinger fra Hyatt-hotellet i Berlin der European Poker Tour-turneringen avholdes, men ifølge flere pokerblogger skal turneringen ha blitt utsatt for et væpnet ran, melder danske Ekstra Bladet.

Ranerne skal ha kommet seg unna med premiepengene på mellom 700.000 og 800.000 euro, som tilsvarer mellom 5,6 og 6,4 millioner kroner i dagens kurs.

I tillegg har en PokerNews-journalist oppdatert Facebook-statusen sin med følgende melding:

«Menn med skimasker løper rundt med pistoler».

På et tysk forum meldes det at deltagere har barrikadert seg inne på medierommet, mens fem menn med våpen forsøkte å komme seg inn til kassereren.

Den danske pokerproffen Martin El-Kher, som befinner seg på turneringen, har kommet med flere meldinger på sin Facebook-status.

«Jeg sitter og spiller i salen på et sideevent. Plutselig kan vi se og høre at det skjer noe utenfor. Plutselig er det bare 15-20 mennesker som i panikk stormer inn i vår sal, noe som skaper en fullstendig panikkaktig situasjon blant alle spillerne.»

«Folk reiser seg opp og begynner å styrte ut av de forskjellige nødutgangene. Meg selv inkludert. Folk kaster seg ned på gulvene og andre løper over bordene. Sjetonger flyr rundt i luften», forstetter pokerproffen.

Flere nordmenn deltok
Flere nordmenn deltok I turneringen, men ingen var igjen i hovedturneringen lørdag. Det betyr imidlertid ikke at ingen nordmenn var vitne til ranet. Det er ikke uvanlig at utslåtte spillere deltar i mindre turneringen som pågår samtidig som hovedturneringen.

Førstepremien i turneringen er på én million euro.

Her er det som kom frem i EPT-turneringens LIVE-feed i Berlin:

2.10pm: Interruption

OK, there’s been a bit of an incident here – and the tournament has been interrupted. We’re trying to establish precisely what happened and we will pass on that information when we have it. In the meantime, play has been suspended. — HS

Nettavisen følger saken.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.