RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet forhandler med kidnapperne

Sist oppdatert:
Politiet har dannet jernring rundt luksusvillaen til Fabian Bengtssons familie. Det er telefonisk kontakt og politiet fohandler med kidnapperne.

I følge avisen Expressens kilder skal kidnapperne ha ringt hjem til familen Bengtsson minst to ganger. Den første gangen var det faren, Bengt Bengtsson, som tok telefonen. Etterpå har politiet tatt hånd om all kontakt per telefon.

- Vi har innledet forhandlinger med kidnapperne, og håper at saken får en ende innen kort tid, sier en politikilde til Expressen.

Bevoktningen rundt familien Bengtsson har blitt stadig mer intensiv ettersom kontakten med kidnapperne er blitt tettere, skriver avisen. Familien er under konstant politiovervåkning, drar de noe sted får de politieskorte, og alle som kommer inn i villaen kroppsvisiteres.

- I en situasjon som dette er det utrolig viktig å gjøre alt riktig. Kidnapperne er under enormt press, og kan bli svært farlige, sier en kilde til Expressen.

Det dreier seg om umiddelbar fare for hans liv, fortsetter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere