RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet frigir grotesk video i kampen mot familievold

Sist oppdatert:
- Kom deg ut, reis deg opp, og du vil få rettferdighet.

Det sier britiske Marianne Standeven til Birmingham Mail. Den 47 år gamle kvinnen ønsket selv at politiet skulle offentliggjøre den groteske videoen som viser hvordan hennes tidligere partner banket henne opp og kastet henne ned trappen.

- Bare hvis du går gjennom det, eller har gått gjennom det, så kan du forstå hva de gjennomgår. Jeg kan ikke forklare det for noen. Den mentale torturen vil påvirke deg for alltid. Men kom deg ut, reis deg opp, og du vil få rettferdighet.

Les også: Her er den stygge sannheten om vold i norske hjem

Politiet i Birmingham, som har offentliggjort videoen, sier at den 37 år gamle gjerningsmannen fikk 10 år og seks måneders fengsel for overfallet.

- Vi håper at den lange dommen vil hjelpe henne å komme over angrepet og forsikre henne om at han vil sitte i fengsel lenge, skriver politiet. Politiet oppfordrer alle som har opplevd vold i nære relasjoner om å ta kontakt for å få hjelp.

I Norge har politiet denne siden der du kan ta kontakt hvis du lever i et voldelig forhold. Hvis det gjelder deg: Klikk her og få hjelp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere