Jakten på Marcel Hesse startet mandag kveld. Da la Marcel Hesse ut en video der han, tilsølt av blod ved siden av det blodige drapsofferet, viste åpent hva han hadde gjort.

Politiet rykket ut til Hesses adresse i Herne og fant nabogutten (9) drept i kjelleren. Gutten var drept med 40 knivstikk.

Politiet satte tirsdag inn helikoptre og sporhunder i jakten på 19-åringen, som ikke hadde noe tidligere kriminelt rulleblad. Politiet opplyste at Hesse er trent i kampsport, iført kamuflasjeklær og kan være bevæpnet. Han beskrives som arbeidsledig og sosialt tilbaketrukket.

Tre dager etter at drapet ble kjent, har 19-åringen ennå ikke blitt funnet.

Bandidos-kontakter

Pappaen til den 9 år gamle drepte gutten har kontakter inn i den motorsykkelklubben Bandidos. Bandidos i Herne samler nå inn penger for å dekke kostnadene til familien som har mistet sin ni år gamle gutt.

Klubben er kjent for å ha være innvolvert i kriminell aktivitet, og for å ha hatt en lang voldelig krangel med Hells Angels.

Onsdag la Bandidos i Herne ut denne meldingen på Facebook der de fortalte at politiet hadde gått til aksjon mot klubbens lokaler i jakten på Hesse. Politiet trodde angivelig at Bandidos holdt Hesse fanget.

- Politiet ville vite om vi hadde ham, eller om vi skulle jakte på ham (...) Staten bryr seg tydeligvis mer om en barnemorders ve og vel, enn borgernes sikkerhet, skriver Bandidos.

- Kunne de ikke brukt ressursene på å lete etter dette r...hullet, skriver Bandidos og avslutter med å gi sine sympatier til familien til den døde gutten.