*Nettavisen* Nyheter.

Politiet leter etter Lisa i låve

Missing People søker etter 17-år gamle Lisa Holm utenfor Lidköping onsda. Foto: Polisen (Handout) / Björn Larsson Rosvall (TT / NTB Scanpix)

Svensk politi konsentrerte sent fredag kveld søket etter den savnede Lisa Holm (17) om en låve.

12.06.15 22:54

Bygningen ligger en drøy kilometer fra kafeen utenfor Lidköping der hun arbeidet og sist ble sett søndag, melder Aftonbladet.

Ved 22-tiden fredag var det samlet et stort oppbud av politifolk ved låven.

– De har brutt opp en dør og det kommer flere polititjenestemenn hit hele tiden, sier en av avisens reportere på stedet.

Tre innbrakt

To menn og en kvinne ble fredag kveld innbrakt av politiet i forbindelse
med letingen etter Lisa Holm (17) utenfor Lidköping i Sverige. Samtidig
er et nytt område avsperret.

Politiet hadde en minibuss på stedet og gikk inn i en bygning. Da de kom ut igjen, førte de med seg to menn, som begge var påsatt håndjern. Deretter kom de ut med ytterligere en person, en kvinne, som ikke var påsatt håndjern.

De tre ble så kjørt vekk i politibiler, melder Expressen GT.

Interessant funn

– Jeg kan bekrefte at tre personer er brakt inn til avhør, i forbindelse med ytterligere funn gjort i jakten på Lisa Holm, sier pressekontakt Ulla Brehm ved politiets region Vest i Sverige til VG.

Hun presiserer at de tre ikke formelt har status som mistenkt eller siktet i forbindelse med saken, men at de er brakt inn til vitneavhør i Lidköping.

Funnet som førte til innbringelsene ble gjort fredag ettermiddag. Politiet anser det som svært interessant og skal være en eiendel eller gjenstand til tilhørte 17-åringen.

– Jeg vil ikke kommentere funnet i det hele tatt annet enn at det er bekreftet av jentas foreldre, sier politiets etterforskningsleder Lars Johansson i Skövde til TT.

Pågrepet like ved

Innbringelsene skjedde klokka 19.45 bare noen få hundre meter fra kafeen der 17-åringen arbeidet.

Da aksjonen startet var det flere polititjenestemenn utenfor huset, som ligger 300 til 400 meter fra kafeen der Lisa Holm sist ble sett. Hun har vært savnet siden søndag.

Politiet har satt opp sperrebånd rundt huset, mens uniformerte politifolk har tatt oppstilling rundt huset.

To hundepatruljer søker i et område nord for kafeen i Blomberg. Patruljene rykket ut fra politiets samlingspunkt ved kafeen til et sted flere kilometer nordover og begynte å søke i terrenget rundt en skogsvei.

En hundefører på stedet forteller at de leter i et område der innsatsledelsen ba dem søke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag