RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiets Madeleine-teori

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet innrømmer at de nå jobber ut ifra en teori om at Madeleine McCann er død.

I et intervju med portugisiske medier sier politiets pressetalsmann Olegário de Sousa at ingen øvrige hypoteser i etterforskningen er lagt bort, men at politiet på dette stadiet bruker mest ressurser på teorien om at den britiske fireåringen kan være død.

Mangler spor
Årsaken skal være mangelen på spor som kan styrke andre hypoteser. Teorien om at Madeleine er død, er derfor blitt viet større oppmerksomhet i det siste.

Ifølge avisen Diário de Notiícias ser politiet også på vennene av McCann-familien som viktige brikker i forsvinningsmysteriet. Nylig var politiet tilbake i leiligheten med likhunder

Olegário de Sousa forsikrer at Madeleines foreldre ikke er mistenkt i saken, men sier at nye mistenkte kan bli utpekt.

Krever møte
Britiske The Mirror skriver at foreldrene nå krever et møte med politiet, og at de er rasende over mangelen på informasjon de siste dagene. Ifølge venner frykter de at politiet sier de tror Madeleine er død, fordi de ikke kommer videre i etterforskningen. De skal være svært opprørte over at politiet uttaler seg til media før de informerer dem.

- De vil snakke med politiet så snart som mulig for å skille fakta fra fiksjon. De er forvirret, sier en venn av familien til The Mirror.

Allerede mandag ba de om et møte med etterforskningsledelsen, men da fikk de beskjed om at det måtte vente til resultatene av DNA-analysene fra leiligheten i Ocean Club, der Madeleine forsvant fra, er klare mot slutten av uken.

Blodspor ble funnet i leiligheten og analyser skal avdekke om blodet tilhører Madeleine eller noen andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere