RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politikvinne solgte sex

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Politikvinnens deltidsjobb var ikke helt som sjefene ønsket.

I New Zealand er prostitusjon lovlig, men likevel ble politikvinnen, som hadde jobbet som prostituert over en kort periode, bedt om å ikke blande kortene.

Måtte slutte
En talsperson for politiet i New Zealand, Jon Neilson, sier at han forstår at kvinnen tok seg en deltidsjobb på grunn av hennes vanskelige økonomiske situasjon.

Han understreker imidlertid at hun ikke hadde søkt om godkjenning for å jobbe i sexindustrien. Politikvinnen ble bedt om å slutte deltidsjobben, men fikk likevel beholde jobben i politiet, melder nyhetsbyrået AP.

Upassende
- Jeg kan forsikre dere om at denne typen deltidsjobb aldri ville bli godkjent, fordi denne typen arbeid er upassende og inkompatibel med politiarbeid, sier visepolitikommissær Lyn Provost.

En talsperson for de organiserte prostituerte i New Zealand sier at politikvinnen kunne tjene opp mot 2000 kroner i løpet av en hektisk natt, og la til at det til og med var leger som jobbet som prostituerte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere