RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann sprayet ned jente (15)

Sist oppdatert:
Politiets dramatiske arrestasjon av den 15 år gamle jenta ble fanget opp av kamera.

Jenta var ute lenger enn det som var tillatt for tenåringer i byen Fort Pierce i Florida. Dermed ble hun pågrepet av politiet for brudd på portforbudet som byen opererer med.

Politimannen hadde store problemer med å sette håndjern på 15-åringen som hele tide vred seg unna. Han la henne derfor ned på panseret på politibilen og fortsatte med å være brutal mot jenta.

Se den dramatiske videoen her (ekstern lenke).

- Jeg vil ikke i fengsel. Jeg vil ikke i fengsel. Jeg har ikke gjort noe, skrek jenta til politimannen.

- Jeg beklager, jeg beklager, men jeg gjør jo ingenting, fortsatte jenta.

Bet politimannen i håndleddet
Til slutt bet jenta politimannen i håndleddet, hvor politimannen reagerte med å spraye henne i ansiktet med pepperspray.

Hele hendelsen ble fanget opp på politikamerat som var festet på dashbordet.

- Jeg har ikke gjort noe. Jeg får ikke puste, jeg får ikke puste, sier jenta gjentatte ganger.

Selve arrestasjonen fant sted i juli i sommer, men opptaket ble først offentliggjort på torsdag. Politimannen skriver i rapporten at han fikk en enorm smerte da jenta bet ham i håndleddet.

- Smerten var sjokkerende
«Jenta bet meg i håndleddet og jeg følte en enorm smerte spre seg oppover armen. Smerten var sjokkerende, og jeg trodde at jenta skulle rive av et stort kjøttstykke fra armen min», skriver politimannen i rapporten.

Den lokale politisjefen Sean Baldwin reagerer på politimannens håndtering av tenåringen, men understreker at han opptrådte riktig.

- Det er sjokkerende å se at en politimann må bruke så mye makt overfor et barn. Men min vurdering er at han reagerte på en korrekt måte og i henhold til våre retningslinjer, sier han.

Jenta er tiltalt for å ha motsatt seg arrest og utøvd vold mot en politimann. Rettssaken mot henne starter i november, skriver nettstedet TCPalm.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere