*Nettavisen* Nyheter.

Prins Harry: - Jeg er skuffet

Foto: (Scanpix)

Håpet han kunne bli igjen i Afghanistan. Se intervjuet her!

02.03.08 22:32

Det var en tydelig skuffet prins Harry som returnerte til Storbritannia lørdag. Medias avsløringer om at den britiske prinsen tjenestegjorde i Helmand-provinsen i Afghanistan, førte til at han måtte avbryte tjenesten og vende hjem til Storbritannia.

219480

Etter at nyheten om at den britiske prinsen befant seg om soldat i Afghanistan, mente militære ledere at det ville være sannsynlig at Taliban ville se på ham som et terrormål. Han ble derfor fløyet ut av Afghanistan for sin egen og utenlandske soldaters sikkerhet.

- Jeg så det ikke komme. Det er en skam. Som jeg sa, sint er ikke det rette ordet å bruke, men jeg er skuffet. Jeg trodde jeg kunne være der ut tiden og komme tilbake med de andre og obersten, sier den nylig ankomne prinsen i sitt første intervju.

Han benytter også intervjuet til å uttrykke hvor takknemlig han er for at han fikk muligheten til å dra.

-Jeg nøt det nok mer enn jeg burde, sier Harry.

Men en helt vil han ikke kalle seg.

-Det var to gutter som var med på flyet hjem med oss som lå i koma hele veien. Den ene hadde mistet en arm og en fot og den andre ble reddet av at kompisens kropp lå i veien og tok en granat i halsen. Det er de som er de ekte heltene, sa Harry.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.