RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prins Joachim i avhør etter råkjøring

Sist oppdatert:
Med en blondine ved sin side og barna i baksetet skal danske prins Joachim ha kjørt i 160-70 kilometer i timen. Søndag avhøres han av politiet.

Prins Joachim har vært i hardt vær i det siste, og problemene ser ikke ut til å bremse opp. Lørdag ble han anmeldt for hasardiøs kjøring på Helsingør motorvei og på Lyngbyveien, ifølge nyhetsbyrået Ritzau.

Prins Joachim skal på vei mot København ha kjørt i opp mot 160-70 kilometer i timen.

Ifølge Aftonbladet hadde prinsen en blondine ved sin siden og sine to sønner Nikolai og Felix i baksetet på den ville ferden.

Søndag skal prisen avhøres av politiet skriver avisen.

Da prinsen svingte inn på Lyngbyveien skal hastigheten ha vært så høy at prinsen holdt på å skli inn i en midtrabatt. Flere biler skal ha kjørt ut til siden av frykt for å bli truffet av prinsens bil.

- Vi har mottatt anmeldelsen og den vil nå bli sendt videre inn i systemet hvor den til slutt havnet i justisdepartementet, sier ordenspolitiets sentrale vaktleder på Politigården i København til Ritzau.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere