RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prinsens foreldre er lei seg

Foto: Keld Navntoft (SCANPIX)
Sist oppdatert:
- Det er alltid trist som foreldre, når slike ting skjer, sa en fåmalt prins Henrik, da han kommenterte sønnens skilsmisse fredag.

Både dronning Margrethe og ektemannen prins Henrik hadde offisielle plikter fredag, men var fåmælte da de ble bedt om å kommentere sønnens separasjon. Men det er liten tvil om prins Joachims brudd med Alexandra tynget prinsens foreldre.

- Det er alltid trist å være forelder, når slike ting skjer, svarte prins Henrik ifølge nyhetsbyrået Ritzau da han i forbindelse med åpningen av en grønlandsk utstilling på Amalienborgmuseet kort kommenterte at yngstesønnen og svigerdatteren har tatt ut separasjon.

Dronningen deltok sammen med 300 andre gjester i åpningen av Royal Copenhagens nye fabrikk i Glostrup, like vest for København sentrum.

Det store presseoppbudet kom neppe som en overraskelse, men dronningen lot seg ikke merke av de mange fotografene og journalistene. Hun plantet senere et tre i forbindelse med åpningen, men kommenterte ikke den forestående skilsmissen mellom sin sønn og svigerdatter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere