Prinsepar får juling i pressen

Danskene kan fråtse i skandalehistorier om festingen til prins Joachim. Men også prinsesse Alexandra får kritikk. Se web-TV.

18.09.04 19:34

Prinsesse Alexandra får folkets sympati, mens prins Joachim henges ut som festløve.

Mens prinsesse Alexandra lå hjemme og sov var hennes mann ute og festet på barer og natklubber, skriver Ekstra Bladet. Skandalehistoriene i dansk presse etter det ble kjent at prins Joachim og prinsesse Alexandra skiller seg har ingen ende, ser det ut til.

Ekstra Bladet har snakket gjester fra diskoteket Chaplin i Silkeborg i Århus hvor Joachim skal ha vært konge på dansegulvet.

- Han tok unge jenter på puppene, sier Mette Hansen (22) til avisen, som var overasket over å se prinsen oppføre seg som han gjorde. Minst to jenter har tidligere sagt at de har danset og kysset med prins Joachim.

De fleste av gjestene på diskoteket er mellom 17 og 25 år gamle.

Foto: Scanpix

- Vil ha gratis drikke
Prins Joachim sies å foretrekke vodka, whisky eller dyre viner. Og helst vil han ha det gratis, ifølge bartender Stine Enevold Sørensen i København.

- Han forsøker ofte å utnytte at han er kongelig og kjent. Og han blir kjempesur om man sier at han skal betale som alle andre, sier hun til svenske Expressen.

Sørensen sier at hun selv har servert prinsen flere ganger, og at han ofte er gjest på andre utesteder i byen.

- Katastrofe for Joachim
Statsviter Ditlev Tamm ved Københavns universitet mener historiene som nå kommer ut er en katastrofe for prins Joachim.

- Jeg kan vanskelig se hvordan han kan gjenvinne sin popularitet, sier hun til Expressen.

Dessuten kan det bli tungt økonomisk for prinsen i framtida. Avisen BT har kalkulert seg fram til at Alexandra trolig har krav på mellom 10 og 20 millioner kroner fra prinsen etter skilsmissen. Det kan tvinge ham i knestående økonomisk, skriver avisen.

Oppfarende Alexandra
Ekstra Bladet siterer også anonyme kilder på Schackenborg Slott hvor prinseparet bor. De forteller at prinsesse Alexandra kan fly i flint for den minste bagatell.

Ifølge avisen kunne hun få hysteriske anfall om hun så dueskitt på en bil hun skulle bruke eller om en kaffekopp ikke ble fjernet raskt nok.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag