Prinsesse Alexandra på husjakt

Prinsesse Alexandra kommer ikke til å bli boende på Amalienborg Slott. Nå leter den danske kongefamilien etter en standsmessig villa hvor prinsessen kan bo med sine to små sønner.

20.09.04 10:21

Dronning Margrethe har tilbudt prinsesse Alexandra å få bo på Amalienborg Slott, også etter at skilsmissen fra prins Joachim er et faktum.

Prinsessen ønsker imidlertid ikke å føle seg som en fange i sitt eget hjem, og leter derfor etter sitt eget sted, skriver Ekstrabladet. Øresundskysten er blinket ut som mest aktuell som bosted for den lille familien.

- Kongefamilien har fått hjelp av gamle venner for å kikke på villaene, sier en eiendomsmekler til avisen. Flere meklere skal ha vist fram sine beste objekter til kongehusets utsendte, men mye taler for at det blir Jan Fog som får det ærefulle oppdraget. Han er ekspert på eksklusive objekter.

- Jeg kan ikke si noe, det må du forstå, sier han til avisen.

Hellerup-området er ikke et boligstrøk for hvermansen. Her bor ambassadefolk og annet fint folk. Seks av husene som for tiden er for salg i området, har en standard som passer en prinsesse.

En luksusvilla helt nede i strandkanten er favoritten hos mange av meklerne, men dette huset er i så dårlig stand at det må renoveres før prinsessen flytter inn med sine to små sønner, prinsene Nikolai (5) og Felix (2). Det er også meningen at prinsessens foreldre skal flytte inn i huset.

Prinsesse Alexandra tilbrakte for øvrig helgen sammen med guttene på Amalienborg slott, mens prins Joachim dro til Schackenborg i sør-Jylland. Det var torsdag i forrige uke det ble klart at prins Joachim og prinsesse Alexandra skal skilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.