Gå til sidens hovedinnhold

Proff-wrestler holdt åtte sexslaver

Amerikansk fribryter-kjendis risikerer livstid.

Wrestleren «Hardbody Harrison» er i hardt vær. Karrieren som profesjonell wrestler har vært på hell i mange år, men nå risikerer muskelbunten livstid i fengsel etter avsløringer om grov hallikvirksomhet, melder nyhetsbyrået AP.

Grov seksuell vold
I en rettssal i Atlanta i den amerikanske delstaten Georgia ble han i går kjent skyldig i å ha holdt åtte kvinner som sex-slaver. Tiltalepunktene inkluderte grov seksuell vold, slaveri og trafficking.

Eks-wrestleren har da også en karriere som sersjant i den amerikanske hæren, og deltok også i den første Gulf-krigen. Ifølge vitner skal Norris derfor ha holdt en nærmest militær disiplin på sine ofre. De ble delt inn i «enheter», og hver enhet satt under en føringsoffiser.

- Jentene skulle trenes til brytere
Hardbody Harrison, hvis egentlige navn er Harrison Norris jr, forsvarte seg selv under rettssaken. Han påsto kvinnene bodde hos ham for å trene til en karriere som profesjonelle brytere. Ifølge hans forklaring forlot de huset hans i «sin beste form noensinne».

Den forklaringen festet ikke retten spesielt stor lit til. Han ble kjent skyldig for mishandlingen av åtte kvinner. Den endelige dommen faller først i slutten av februar, men til tross for at han er frikjent for tiltalepunkter knyttet til en niende kvinne, er det trolig at han aldri vil se utsiden av fengselet igjen.

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday