*Nettavisen* Nyheter.

Prompe-advarsel til pensjonist (77)

Det var ikke lukten han fikk klage på, men den høye lyden.

(iBergen.no) Den mildt sagt merkelig historien fant sted i Paignton, sørvest i England. Pensjonisten (77) er medlem av klubben Kirkham Street Sports and Social Club og er innom for sosiale sammenkomster to ganger i uken.

Til sin store overraskelse har han nå fått en skriftlig advarsel for å ha prompet for høyt mens han har vært i klubben, melder The Guardian Daily.

- Går ut når jeg kan
- Det er snakk om litt vind, det skader ingen. Jeg sitter nært døren og prøver å gå ut når jeg klarer det. Men enkelte ganger bare kommer det plutselig og popper ut, sier Maurice Fox til avisen.

Klagen er kommet på grunn av høy lyd, ikke lukt. Etter gjentatt promping har medlemmer av klubben klaget og det har resultert i at Fox har fått en skriftlig klage.

- Jeg er overrasket over at de ikke ga meg en muntlig advarsel først, sier Fox.

Flere prompeklager
I brevet står det blant annet:

«Etter flere klager for din vedvarende promping da du er i klubben, må du være så snill å tenke på at dine handlinger blir sett på som avskyelig av andre medlemmer og besøkende».

Videre står det:

«Du sitter nært døren, så vær snill og gå ut når du behovet kommer. Vær så snill å ta denne henvendelsen til etterretning».

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.