*Nettavisen* Nyheter.

Putin kan roe ned med spa

Foto: Scanpix

Før toppmøtet kan den russiske presidenten stresse ned med tibetansk lydmeditasjon.

07.06.07 12:07

Luksushotellet Kempinski Grand Hotel Heiligendamm er vertskap for statslederne som er samlet til G8-møtet. På hotellet har de tenkt på alt. Dersom Bush eller Putin ønsker seg papayapeeling, tibetansk lydmeditasjon eller lomi-lomi-massasje, er wellness-direktør Katrin Hofrichter klar til å tre hjelpende til, ifølge det tyske nyhetsbyrået DDP.

- Vi har 80 forslag til massasje, spabehandling og meditasjon for statslederne, sier Hofrichter til byrået.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix

- Stress ned!
Og kanskje kan den russiske presidenten trenge en algeinnpakning eller en tradisjonell teseremoni i 1001 natt-omgivelser. Ifølge George W. Bush stresser han nemlig altfor mye når det gjelder rakettskjoldet USA ønsker seg i Øst-Europa.

- Jeg håper å overbevise Putin om at rakettskjoldet ikke er noe å hyperventilere over, sa Bush på en pressekonferanse torsdag.

Bush og Putin skal møtes ansikt til ansikt klokka 15.10 torsdag ettermiddag. Den amerikanske presidenten sa at han ser fram til møtet, og vil bruke sjansen til å berolige russerne.

Lover konsekvenser
Russerne har også uttrykt forhåpninger til torsdagens møte, men er på ingen måte avslappet i forhold til rakettskjoldsaken.

- Det vil bli ubehagelige konsekvenser hvis skjoldet settes opp, sa talsmann Dmitry Peskov onsdag kveld ifølge AP.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.