Gå til sidens hovedinnhold

Puttet barna i tørketrommelen

Aron Pritchard fra USA er funnet skyldig i barnemishandling etter at han puttet samboerens to små barn på to og tre år i tørketrommelen.

Fredag ble Aron Pritchard fra USA dømt for barnemishandling og for å sette barn i fare etter at han i november 2006 puttet samboerens to barn på tre og to år i tørketrommelen, for deretter å skru den på, melder Hutchnews.com.

Den tre år gamle gutten endte med annengrads forbrenning, mens den to år gamle jenta kom uskadd fra hendelsen.

- Jeg fikk brannsår, men han ville ikke slippe meg ut, forklarte treåringen i retten.

- Jeg skulle bare vise barna at man kan ha det gøy uten å måtte bruke masse penger, skal Pritchard ha fortalt, ifølge Hutchnews.com.

Pritchards forsvarer, Sarah McKinnon, brukte som dette som argument for frifinnelse. Hun fortalte at hendelsen ikke var annet enn en lek som Pritchard selv hadde lek da han var liten.

- Han og søsknene pleide å leke i tørketrommelen som barn, de ville gå rundt og rundt og synes det var morsomt, sa McKinnon i retten.

Dette argumentet kjøpte imidlertid ikke aktor i saken, Keith Schroeder, som hevdet at Pritchard puttet barna i tørketrommelen som straff for at den tre år gamle gutten hadde tisset i buksene.

Barna skal tidligere ha blitt påført skader, blant annet et brukket krageben, noe som kan tyde på at barna har blitt utsatt for vedvarende mishandling.

Barnas biologiske far har de siste to årene meldt om hele 20 tilfeller av mulig barnemishandling. Pritchard forsvarer hevder imidlertid at barnas far ikke har gjort dette fordi han er bekymret for barna, men fordi han er en kontrollerende mann som ønsker kontroll over situasjonen.

Straffeutmålingen skal fastsettes mandag.

Reklame

Dette gir du til morsdagen