RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rahila-etterforsker fortsetter

Mohammad Tariq som leder etterforskningen av Rahila-saken i Pakistan er likevel ikke tatt av saken, slik det ble meldt mandag.

Det var navnebroren Mohammad Tariq Warraich som er politisjef ved stasjonen hvor etterforskningen pågår, som er fjernet fra sin stilling, melder NTB.

Mandag ble det meldt at etterforsker Mohammad Tariq var anmeldt for vold og korrupsjon i forbindelse med en annen sak og derfor var fjernet fra stillingen.

- Vi sendte ned en representant for å undersøke om utskiftningen får konsekvenser for etterforskningen av saken. Det får den ikke, i og med at det er politisjefen som er blitt byttet ut, sier ambassadør Janis Bjørn Kanavin til nyhetsbyrået.

Den 21 år gamle norske jenta Rahila Iqbal døde 1. juni i Pakistan i en angivelig bilulykke. Faren, bestefaren og sjåføren som skal ha kjørt bilen da 21-åringen døde, er varetektsfengslet mistenkt for drap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere