RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranere fast i trafikkork

Sist oppdatert:
Ranerne kom seg unna etter millionkuppet mot urmakerforretningen i Malmö, men hadde ikke regnet med romjulssalg og rushtrafikk.

Ransligaen kjørte seg vill og ble sittende fast i trafikkaoset som skyldtes romjulssalg og byggearbeid, skriver Expressen. Tre av de fire ranerne sitter nå i Malmö-politiets varetekt, mens én fortsatt er på frifot. Politiet kjenner imidlertid identiteten til den etterlyste etter å ha hentet passfotoet hans på hotellet der han bodde før ranet.

Ranerne slo til midt på dagen mot en eksklusiv klokkebutikk i gågata i Malmö. Her slippes kundene inn i puljer.

Ranerne stormet inn da døren skulle åpnes for to kvinnelige kunder. En mann med pistol tok kommandoen. Kundene rømte ned i kjelleren.

Mens pistolmannen holdt betjeningen i sjakk, slo hans kolleger i stykker flere montre med øks og rasket med seg klokker til en verdi av flere millioner kroner.

Ranerne rømte i en bil, men ble snart hindret av veiarbeid i en av bygatene. De forsøkte å komme seg unna i den travle romjulstrafikken, men ble snart etter stanset av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere