*Nettavisen* Nyheter.

Ranere fikk med seg 30 mill.

En verdisentral i Danmark ble ranet natt til tirsdag og ranerne kom unna med 30 millioner kroner.

02.04.08 08:13

- Vi har ingen mistenkte, ingen gjerningsmenn og ingen pågrepne. Men vi har mange spor som vi er i ferd med å samle inn, sier politiinspektør Bent Isager-Nielsen ved Københavns politi til Politiken.

Se video på TV 2 Sumo: (Artikkelen fortsetter under)

226491

Et ukjent antall ranere slo til med maskinpistoler mot en verdisentral utenfor København natt til tirsdag. Ranerne etterlot seg en bombelignende gjenstand som politiet nå undersøker, melder dansk TV2.

- Først kjørte de en kranbil gjennom muren. Deretter kom det et ukjent antall med ranere inn væpnet med maskinpistoler, sier vaktsjef Peter Grønbek ved dansk politi til Ekstra Bladet.

Sperret av stort område
Ranet fant sted like ved en togstasjon i Glostrup utenfor København, og all togtrafikk i området er innstilt. Bombeeksperter er på stedet og undersøker den mistenkelige gjenstanden.

I tillegg har politiet sperret av et område med en radius på 400 meter rundt den bombelignende gjenstanden.

La ut piggmatter
Ranerne ankom åstedet i tre svarte Audi-er, og etterlot seg piggmatter for å sikre flukten.

- Da våre patruljebiler ankom stedet etter meget kort tid, punkterte alle. Ranerne hadde lagt ut piggmatter på alle veiene i området, sier vaktsjef ved politiet, Grønbek, til Ekstra Bladet.

Politiet fikk melding om ranet kl. 03.35.

Ranet ble utført mot sikkerhetsselskapet Loomis Danmark i Glostrup utenfor København. Selskapet er ansvarlig for opptelling av omsetningen til en rekke forretninger før det sendes videre til banken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag