RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranere kom med kranbil

Sist oppdatert:
Ranere brøt seg inn i en verdisentral i Sverige og truet betjeningen med automatvåpen onsdag morgen.

Ranerne brøt seg inn ved hjelp av en kranbil og skjærebrennere. Hendelsen skjedde i Ulvsunda ved 04-tiden natt til onsdag.

Det var et vitne som varslet politiet etter å ha sett en mann med automatvåpen holde vakt utenfor verdisentralen som ligger ved industriområdet i Bromma.

- Deretter så han kranbilen og skjærebrennerne, sier vakthavende befal Håkan Westin ved politiet i Stockholm til Aftonbladet.

Ingen skadd
Sentralen var bemannet om natten og det befant seg tre personer i bygningen da ranerne stormet lokalene. Ingen skal ha blitt skadet under ranet.

- Personalet som ble utsatt for dette, er nå tatt hånd om. De har nok hatt en veldig traumatisk opplevelse, sier sikkerhetssjef Thord Axelsson ved Panaxia Security til TT.

Tente på kranbilen
Ranerne tente på kranbilen før de forlot åstedet. Da politiet ankom stedet var det et antall med eksplosjoner som hindret dem i ta seg inn i lokalene.

Det er ennå uklart hvor stort pengebeløp ranerne fikk med seg, men overvåkingskameraene viser at det lå pengesedler strødd utover hele gulvet under ranet. Politiet har igangsatt en omfattende jakt på ranerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere