*Nettavisen* Nyheter.

Rekordbeslag av heroin i New York

- Denne lasten var så stor at den kunne ha forsynt hver eneste innbygger i New York City, menn, kvinner og barn, med en brukerdose, sier statsadvokat Bridget Brennan. Foto: Mark Lennihan (AP / NTB Scanpix)

Narkotikapolitiet i USA har gjort det største beslaget av heroin noensinne i New York, og de anslår gateverdien av narkotikaen til nærmere 380 millioner kroner.

20.05.15 05:48

Narkotikapartiet var på over 70 kilo og ble funnet skjult under gulvet i en bil som sto parkert i bydelen Bronx, nær Horace Mann, en av USAs mest prestisjetunge privatskoler.

Drug Enforcement Administration (DEA) opplyser at beslaget er det største som noensinne er gjort i New York, og det fjerde største som er gjort i USA.

Narkotikaen skal ha blitt smuglet inn i USA fra Mexico, angivelig fra et område som kontrolleres av det såkalte Sinaloa-kartellet. Fire er pågrepet i forbindelse med rekordbeslaget.

- Denne lasten var så stor at den kunne ha forsynt hver eneste innbygger i New York City, menn, kvinner og barn, med en brukerdose, sier statsadvokat Bridget Brennan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.