RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordbeslag av heroin i New York

- Denne lasten var så stor at den kunne ha forsynt hver eneste innbygger i New York City, menn, kvinner og barn, med en brukerdose, sier statsadvokat Bridget Brennan.
- Denne lasten var så stor at den kunne ha forsynt hver eneste innbygger i New York City, menn, kvinner og barn, med en brukerdose, sier statsadvokat Bridget Brennan. Foto: Mark Lennihan (AP / NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Narkotikapolitiet i USA har gjort det største beslaget av heroin noensinne i New York, og de anslår gateverdien av narkotikaen til nærmere 380 millioner kroner.

Narkotikapartiet var på over 70 kilo og ble funnet skjult under gulvet i en bil som sto parkert i bydelen Bronx, nær Horace Mann, en av USAs mest prestisjetunge privatskoler.

Drug Enforcement Administration (DEA) opplyser at beslaget er det største som noensinne er gjort i New York, og det fjerde største som er gjort i USA.

Narkotikaen skal ha blitt smuglet inn i USA fra Mexico, angivelig fra et område som kontrolleres av det såkalte Sinaloa-kartellet. Fire er pågrepet i forbindelse med rekordbeslaget.

- Denne lasten var så stor at den kunne ha forsynt hver eneste innbygger i New York City, menn, kvinner og barn, med en brukerdose, sier statsadvokat Bridget Brennan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere