RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rev huset mens eieren var borte

Sist oppdatert:
Den russiske kvinnen kom hjem til et mareritt.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Etter å ha vært bortreist kan ubehagelige overraskelser være det som venter når man kommer hjem. Huset kan for eksempel ha begynt å lekke fra taket og det kan ha vært innbrudd, men ikke mye kan være verre en det russiske Lyudmila Martemyanova kom hjem til.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge Associated Press var nemlig hele huset hennes fjernet da hun kom tilbake etter å ha vært på hytta. De skyldige var konstruksjonsarbeidere som ryddet et område.

- Det var ingenting igjen, ikke engang en tømmerstokk, sier kvinnen.

Fjernet feil bygning
Det viste seg nemlig at selskapet hadde fjernet feil bygning og at de egentlig skulle ha revet et nabohus som var klargjort for å rives.

Flere blir kastet ut
Mange russere har opplevd det de mener er urettferdig og for dårlig kompensert utkastelse fra sine eldre hjem, som blir revet på grunn av landets oljedrevne økonomiske oppgang.

Tilfellet til Lyudmila er, ifølge AP, imidlertid ekstrem og hun har tatt saken til rettsapparatet. Hun har avslått den økonomiske kompensasjonen fra byggeselskapet og mener at den tilbudte summen ikke engang er nok til å få seg et rom i utkanten av byen, Nizhny Novgorod.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere