Gå til sidens hovedinnhold

Sa nei til tv-frieri - ble drept

Her svarer hun nei til frieriet. Nå er hun drept - og han er fengslet. Se frieriet her.

(iBergen.no) Kjæresten til spanske Ricardo Navarro (30) avslo hans frieri direkte på det populære talkshowet Diario de Patricia. Nå er Ricardo mistenkt for drapet på kjæresten bare dager senere, skriver AFP.

Ikke siktet
Navarro er foreløpig ikke siktet i saken, men han blir holdt i arresten mens saken etterforskes, ifølge hans advokat Jorge Roman.

HTML EMBED

Den russiske kvinnen, som foreløpig bare er blitt identifisert som Svetlana, ble funnet med strupen skåret over i sin bolig i Alicante på søndag. Hun døde på sykehuset to dager senere.

Bare fire dager tidligere, på onsdag den 14. november, hadde Navarro gått ned på kne for Svetlana og fridd, direkte på det populære showet Diario de Patricia, som vanligvis har rundt to millioner seere.

- Nei!
- Du er alt for meg, uten deg er jeg ingenting. Jeg vil leve med deg for alltid, sa han da.

Svetlana ga han ikke svaret han ville ha.

- No, var alt hun ville si.

Hun hadde en to år gammel datter fra et tidligere forhold.

Ifølge sin advokat har Navarro fortalt at han var hos sine foreldre natten hvor eks-kjæresten ble drept.

Hadde bedt om besøksforbud
Etter programmet har det blitt heftig diskutert i Spania om tv-programmer utnytter gjestenes følelser, uten å ta hensyn til hvordan de faktisk har det. Årsaken var at Svetlana tidligere hadde bedt om besøksforbud for Navarro, og at hun ikke visste at han skulle bli med i programmet.

Programleder Patricia Gaztanaga uttrykte sorg for Svetlana i gårsdagens program.

- De var her for en uke siden, og ingen av oss som kjente deres historie kunne forestille oss at noe så dramatisk kunne skje, sa hun før en reklamepause.

Les flere saker fra iBergen.no.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene