Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Santorum gjør rent bord i Midtvesten

Foto: Charlie Riedel (Ap)
Sist oppdatert:
St. Charles/Oslo (NTB-Nils Myklebost): Rick Santorum gjenopplivet sine sjanser i den republikanske nominasjonskampen da han vant alle de tre nominasjonsoppgjørene i Midtvesten tirsdag.

Den kristenkonservative kandidaten, som mange hadde avskrevet etter svake resultater i Florida og andre delstater, vant nominasjonsvalget i Missouri og avstemningene på nominasjonsmøtene i Minnesota og Colorado.

- Wow, konservatismen er fortsatt levende, sa en strålende Santorum til sine tilhengere i St. Charles i Missouri da resultatet var klart i denne delstaten.

De sterke resultatene gir Santorum nytt håp om å slå ut Newt Gingrich og bli den samlende kandidaten for religiøse og konservative republikanske velgere som vegrer seg for å stemme på Mitt Romney.

For Romney er resultatet et klart tilbakeslag. Selv om han fortsatt er favoritt og også har den desidert beste valgkamporganisasjonen og suverent mest penger, viser resultatet i de tre statene at det fortsatt ikke er mye begeistring for ham blant de republikanske velgerne. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!