RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satt i bur av foreldre

Sist oppdatert:
En amerikansk gutt sier adoptivforeldrene tvang ham til å tilbringe flere uker i bur som straff.

Gutten fra Ohio vitnet i retten onsdag. Han er den første av en rekke adopterte barn som skal vitne i saken mot Michael og Sharen Gravelle. Selv nekter paret for å ha mishandlet noen av sine elleve adopterte barn. Flere av barna har store adferdsvansker, melder AP.

Paret sier de måtte ha noen av barna i avsperrede senger for deres egen skyld. Barna led blant annet av spiseforstyrrelser og alkoholskader de fikk i mors liv.

Om paret dømmes risikerer de opptil fem års fengsel.

- Løy og stjal
To øvrige kvinner vitnet også i retten onsdag. De hadde overtatt ansvar for noen av barna etter at de ble fjernet fra hjemmet til familien Gravelle. Begge sier barna løy, stjal og oppførte seg dårlig.

Anita Thorne sier hun fikk to av barna hjem til seg i april, men at begge forlot henne allerede i november fordi det var for vanskelig å passe på dem.

- Voldelig
En av jentene var voldelig, sa Thorne i retten.

- Hun slo meg i bakhodet mens jeg kjørte bil, fordi jeg ikke ville la henne få viljen sin. Hun kunne ha drept oss begge.

Debbie Nottke tok tre av de andre barna inn i sitt hjem. En av guttene er ikke lenger under hennes omsorg, fordi adferden hans ble stadig vanskeligere. Hun passer fortsatt på en annen gutt. Amerikanske påtalemyndigheter mener denne gutten ble tvunget til å sove i badekaret hos familien Gravelle fordi han var sengevæter. Nottke fortalte retten at gutten aldri har tisset i senga hjemme hos henne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere