*Nettavisen* Nyheter.

Savnede Laura funnet

Foto: (Youtube/Overvåkingskamera)

Politiet har funnet Laura (15) som forsvant med en mann (49) hun traff på Internett.

Det ble igangsatt en omfattende politijakt på 49-åringen og Laura Stainforth da hun forsvant sporløst fra sitt hjem i Storbritannia forrige onsdag.

Mannen pågrepet
15-åringen ble funnet i god behold i Frankrike onsdag, og 49-åringen ble pågrepet av fransk politi på stedet, melder Sky News.

- Jeg er svært glad for at Laura ble funnet i Lille. Vi samarbeider med franske myndigheter og Lauras familie for å forsikre oss om at hun kommer tilbake til landet så raskt som mulig og blir gjenforent med familien, sier sjefetterforsker Sharon Fielding til Sky News.

49-åringen er mistenkt for kidnapping og voldtekt av en 16-åring like før jul. Det britiske politiet jobber nå med å få utlevert 49-åringen til Storbritannia.

Onsdag sist uke forsvant 15 år gamle Laura Stainforth, etter å ha fortalt foreldrene at hun skulle ut og handle.

Traff hverandre på Internett
Da hun ikke kom hjem, ble politiet koblet inn i forsvinningen, og det viste seg at 15-åringen i stedet hadde dradd ut for å møte en 49 år gammel mann.

De to skal ha truffet hverandre over internett og også avtalt å treffe hverandre på den måten.

De ble fanget opp av et overvåkingskamera på Grimsby togstasjon. Deretter skal det være gjort observasjoner i London og Dover, men siden har ingen sett de to.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag