RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Youtube/Overvåkingskamera)

Savnede Laura funnet

Politiet har funnet Laura (15) som forsvant med en mann (49) hun traff på Internett.

Det ble igangsatt en omfattende politijakt på 49-åringen og Laura Stainforth da hun forsvant sporløst fra sitt hjem i Storbritannia forrige onsdag.

Mannen pågrepet
15-åringen ble funnet i god behold i Frankrike onsdag, og 49-åringen ble pågrepet av fransk politi på stedet, melder Sky News.

- Jeg er svært glad for at Laura ble funnet i Lille. Vi samarbeider med franske myndigheter og Lauras familie for å forsikre oss om at hun kommer tilbake til landet så raskt som mulig og blir gjenforent med familien, sier sjefetterforsker Sharon Fielding til Sky News.

49-åringen er mistenkt for kidnapping og voldtekt av en 16-åring like før jul. Det britiske politiet jobber nå med å få utlevert 49-åringen til Storbritannia.

Onsdag sist uke forsvant 15 år gamle Laura Stainforth, etter å ha fortalt foreldrene at hun skulle ut og handle.

Traff hverandre på Internett
Da hun ikke kom hjem, ble politiet koblet inn i forsvinningen, og det viste seg at 15-åringen i stedet hadde dradd ut for å møte en 49 år gammel mann.

De to skal ha truffet hverandre over internett og også avtalt å treffe hverandre på den måten.

De ble fanget opp av et overvåkingskamera på Grimsby togstasjon. Deretter skal det være gjort observasjoner i London og Dover, men siden har ingen sett de to.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere