RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet svensk tolvåring trolig funnet død


Hertings kraftstasjon i Falkenberg, der en død person ble funnet død fredag. Svensk politi tror det kan være den 12 år gamle gutten som har vært savnet i tre døgn. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix
Hertings kraftstasjon i Falkenberg, der en død person ble funnet død fredag. Svensk politi tror det kan være den 12 år gamle gutten som har vært savnet i tre døgn. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Svensk politi opplyser at en person som er funnet død i Falkenberg i Sverige, trolig er den tolv år gamle gutten som har vært savnet siden tirsdag.

Flere tusen frivillige har sammen med politi og personell fra forsvaret deltatt i søket etter Dante.

Gutten med Downs syndrom ble meldt savnet i Falkenberg sørvest i Sverige tirsdag da han ikke kom hjem etter å ha gått tur med hunden sin.

Fredag ettermiddag opplyste politiet på en pressekonferanse at en død person var funnet ved en kraftstasjon i utkanten av Falkenberg, og at selv om personen ikke var endelig identifisert, så tyder mye på at det er Dante som er funnet.

Politiet opprettet bortføringssak da tolvåringen ble meldt savnet.

– Men det er foreløpig ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier en polititalsmann ifølge Aftonbladet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere